Piaţa muncii din România a ajuns extrem de competitivă, iar pentru a recruta şi a păstra oamenii talentaţi trebuie să există o ofertă atractivă din mai multe puncte de vedere, deoarece pachetul salarial nu mai este factorul decisiv în alegerea unui angajator, a declarat, pentru News.ro, Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Într-adevăr, piaţa locală a muncii este foarte competitivă, iar pentru a recruta cu succes şi a păstra oamenii talentaţi trebuie să avem o ofertă atractivă din mai multe puncte de vedere deoarece pachetul salarial nu mai este factorul decisiv în alegerea unui angajator. Foarte mult contează mediul de lucru, relaţiile cu colegii şi beneficiile oferite”, a spus Romanescu.

Biroul din România al VEEAM Software a fost inaugurat la finalul anului 2015, iar în prezent are peste 600 de angajaţi.

”Ne aşteptăm ca evoluţia din ultimii ani să se menţină şi pe parcursul acestui an şi să înregistrăm o creştere de două cifre procentuale”, a spus Romanescu.

Creşterea şi extinderea pe piaţa locală a fost în concordanţă cu rezultatele puternice obţinute la nivel global. Hub-ul din Bucureşti este cel mai mare din zona EMEA, cu angajaţi de 17 naţionalităţi care oferă suport în 19 limbi străine.

”Echipa s-a mărit în fiecare an ca urmare a creşterii afacerii şi în pofida climatului dificil de pe piaţa forţei de muncă”, a spus managerul.

El a precizat că angajaţii au posibilitatea de a-şi construi o carieră urmând mai multe faze din ciclul de viaţă a unui produs: de la marketing, vânzări, financiar la suport tehnic. Peste 30% dintre angajaţi au fost promovaţi, atât pe verticală, cât şi pe orizontală, iar aproximativ 50% vin prin programul de recomandări interne.

În toamna anului trecut, compania a inaugurat un spaţiu de birouri cu 250 de staţii de lucru, pe lângă cele 500 existente în birourile din AFI Park 5. În acest an, compania recrutează în zona de vânzări şi suport tehnic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.