Reynaers Aluminium România, parte a grupului european pe segmentul soluţiilor de aluminiu pentru sectorul de construcţii, a anunţat joi un plan de investiţii de circa 1,4 milioane euro pentru următorii cinci ani, pentru expansiune şi dezvoltare pe plan local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cea mai recentă acţiune din acest plan este reprezentată de relocarea noului sediu, ce include un showroom de circa 200 mp, ce presupune un buget total de peste 500.000 euro”, arată un comunicat al companiei.

De asemenea, pe termen mediu şi lung, Reynaers Aluminium România îşi propune deschiderea unui nou centru logistic de circa 3.000 mp, reprezentând o investiţie de circa 900.000 euro.

Totodată, compania are în plan dezvoltarea canalului local de distribuţie prin extinderea prezenţei în zonele din portofoliu – Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Compania mizează pe această strategie încă din anul 2015, când Reynaers Aluminium a pus bazele primului centru logistic din România, cu o investiţie totală de 1 milion de euro.

Noul sediu Reynaers Aluminium România se află într-o clădire de birouri recent lansată în Capitală.

„Mostrele prezentate ne ajută să creăm o experienţă practică pentru partenerii noştri, în timp ce aplicaţiile digitale ne ajută să depăşim limitările de spaţiu ale unui showroom unde nu poţi arăta tot ce poţi oferi”, a declarat Daniel Popa, country manager Reynaers România.

Showroom-ul prezintă aplicaţia de simulare virtuală, ce permite beneficiarului vizualizarea viitorului proiect încă din faza de concepţie.

”Cu această aplicaţie se pot parcurge diferitele spaţii ale clădirii, respectiv revizuirea sau ajustarea tuturor aspectelor legate de proiectare. Aplicaţia are la bază proiectul arhitectural realizat 3D, pe care îl transformă într-un model virtual, în care se poate intra pentru a examina toate aspectele tehnice şi de design atât la interior, cât şi la exterior”, se arată în comunicat.

Reynaers Aluminium, parte a grupului Reynaers, este unul din liderii europeni specializaţi în dezvoltarea soluţiilor durabile din aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere. La nivel global, produsele Reynaers Aluminium se comercializează în 70 de ţări. Înfiinţat în 1965, grupul Reynaers, cu sediul în Duffel, Belgia, are peste 2.200 de angajaţi, în peste 40 de ţări, la nivel mondial, şi a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 537 milioane euro.

Prezentă pe piaţa locală din 2006, Reynaers Aluminium România se adresează proiectelor rezidenţiale, comerciale, office sau industriale. Printre lucrările sale se numără Oregon Park, Braşov Business Park, Promenada Mall, Afi Business Park, Amber Gardens, One Charles de Gaulle, One Herăstrău Plaza, Rahmaninov Residence, Aviatiei Park, Catedrala Mântuirii Neamului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.