Reţeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu a anunţat joi deschiderea simultană a trei centre stomatologice de excelenţă în Bucureşti, Constanţa şi Oradea, investiţia totală ridicându-se la 3,7 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cele trei clinici care îşi pornesc activitatea astăzi urmează standardul de servicii dezvoltat de reţea, bazat pe toate specializările, imagistică şi chirurgie ambulatorie, fiind pregătite să răspundă oricărui nivel de complexitate”, a anunţat reţeaua.

Investiţia totală pentru dezvoltarea conceptului de clinică integrată în cele trei locaţii a fost de 3,7 milioane euro.

Reţeaua este formată acum din 12 clinici situate în Bucureşti, Piteşti, Timişoara, Turda, Constanţa, Oradea, cu un total de 86 de scaune. Jumătate dintre centre au fost deschise anul acesta, urmând obiectivul principal de a duce standardul serviciilor în stomatologie  mai aproape de cât mai mulţi români.

„Încă de când am pornit business-ul, am avut în minte ideea că pacientul român trebuie să beneficieze de sănătate reală şi de o experienţă excepţională atunci când merge la stomatolog. Aceasta presupune ca fiecare clinică din grup să poată oferi toate opţiunile de tratament şi un număr redus de vizite necesare finalizării tratamentelor stomatologice. Aşa arată normalitatea pe care vrem să o ducem la nivelul întregii ţări. Ne dorim democratizarea acestui model şi cred cu tărie că viitorul stomatologiei se bazează pe o comunitate închegată de specialişti, pe o resursă de creiere pusă la dispoziţia pacientului. De aceea, investim şi în formarea propriei echipe şi în creşterea comunităţii de profesionişti”, a declarat Ionuţ Leahu, CEO şi fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Echipa include în prezent peste 350 de persoane şi continuă angajările.

”Numai anul acesta, am adăugat peste 150 de profesionişti, urmând a ni se alătura alte zeci până la finalul anului”, precizează Diana Sali, director operaţional Clinicile Dentare Dr.Leahu.

În 2019, reţeaua a dublat numărul de clinici şi are în prezent 86 de scaune în şase oraşe.

”Am crescut accelerat în 2019 şi vom menţine acelaşi ritm şi în 2020”, completează Lucia Ciucă, director de dezvoltare al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Clinica din Constanţa este cea mai mare investiţie realizată până acum în reţea, de 1,8 milioane de euro, are 12 scaune, centru de radiologie şi integrează conceptul creat special pentru copii: Academia Spaţială Dr. Leahu.

Clinica din Oradea, situată are opt scaune şi a fost dezvoltată prin sistemul de parteneriere lansat anul trecut, fiind a doua deschisă în acest fel, după clinica din Piteşti. A fost gândită ca un centru regional, cu servicii integrate, inclusiv cele pentru copii în noul format, şi  are ca obiectiv atragerea pe termen mediu a pacienţilor din toate ţările din Europa Centrală şi de Est.

Noua clinică din Bucureşti este noul Centru de Excelenţă în Estetică Dentară din cadrul reţelei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.