Reţeaua Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu anunţă deschiderea unui centru stomatologic în Slobozia, investiţia ridicându-se la 600.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Clinicile Dr. Ardeleanu au transmis luni, printr-un comunicat de presă, că inaugurează al cincilea centru stomatologic din reţea, printr-o investiţie în construcţia unui imobil nou, care permite funcţionarea unei clinici stomatologice moderne cu toate facilităţile şi specializarile medicale stomatologice.
Investiţia se ridică la 600.000 de euro şi asigură patru cabinete stomatologice, radiologie dentară digitală şi spaţii special destinate pentru tratamentul copiilor, care integrează tehnologia de tip gamification, conform conceptului “Dental Safari”.  Toate cabinetele sunt dotate cu aparatură la cele mai înalte standarde medicale, clinica beneficiind şi de un computer tomograf dentar performant.
“Construim o infrastructură medicală durabilă ce urmăreşte îngrijirea pacientului pe întreaga durată a vieţii sale, de la apariţia primului dinte până la o vârsta înaintată. Acest model de clinica stomatologica este centrat pe nevoile pacientului şi vizează construirea unei relaţii de încredere pe termen lung cu instituţia noastră. Îngrijirea este asigurată de o echipă de medici supraspecializati, iar dezvoltarea profesională continuă a personalului este o prioritate pentru noi. Dr.Ardeleanu aduce în centrul atenţiei confortul pacientului prin servicii dentare complete, de calitate, la preţuri accesibile” a declarat Dr. Virginia Ardeleanu, fondatorul reţelei Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu.
Echipa Clinicilor Dentare Dr. Ardeleanu este formată din 30 de medici supraspecializaţi, cu practica în spital şi mediul privat.
“Comunităţile locale au nevoie de servicii medicale de calitate, sigure, rapide şi eficiente, care ajută pacienţii să economisească timp şi bani. Pacienţii din Slobozia, pot trata de acum majoritatea afecţiunilor dentare într-o singură intervenţie în clinica noastră. Reţeaua de Clinici Dr. Ardeleanu şi-a conturat misiunea în jurul unui angajament etic, menit să ofere servicii de stomatologie excelente la preţuri
accesibile pentru întreaga familie şi în proximitatea acesteia”, a mai declarat Dr. Virginia Ardeleanu.
Sursa citată a menţionat că pacienţii pot găsi toate specialităţile de care au nevoie, fie că este vorba de ortodonţie pentru un copil, parodontologie şi implantologie pentru un adult sau estetică pentru un tanar. Pacienţii vor putea accesa lucrări de chirurgie, cum ar fi refacerea întregii danturi în doar 24 de ore. Cei
care nu au suficient os şi pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinţi ficşi, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenţie stomatologică chirurgicală, implantul pterigoidian pozitionat în regiunea maxilarului superior.
“Pacienţii din Slobozia vor beneficia de tratamente personalizate, realizate în siguranţă de o echipă multidisciplinară de medici, cum ar fi tratamente de canal realizate sub microscop, aparate dentare metalice, ceramice sau invizibile, faţete dentare realizate de către Dr Virginia Ardeleanu, coroane şi proteze dentare, radiologie digitală, computer tomograf, detartraj cu ultrasunete, tratamente laser,
servicii specializate pentru copii, tratamente de urgenţă etc.”, se mai arată în comunicat. Pe lângă aceste servicii stomatologice specializate, clinica Dr. Ardeleanu se distinge prin furnizarea unor servicii de stomatologie generală şi preventivă de calitate. Clinca Dr. Ardeleanu este dotată cu cele mai avansate echipamente de igienizare dentara, inclusiv prin proceduri de decontaminare cu laser. “Prevenţia este adesea subestimată în cadrul sistemului medical, dar este esenţială pentru sănătatea orală pe termen lung şi reduce necesitatea unor tratamente mai costisitoare în viitor” spune Dr.Virginia Ardeleanu.
Serviciile stomatologice Dr. Ardeleanu pot fi accesate cu plata în rate. Prin programul “Sănătate pe loc, plata mai târziu”, se asigură un plan de finanţare personalizat direct în clinică, inclusiv opţiunea de plata în rate fără dobândă. Plata serviciilor stomatologice se poate face inclusiv prin intermediul cardurilor cadou Sodexo, Up Romania si Edenred.
Clinica Dr. Ardeleanu a mai anunţat că pune la dispoziţia companiilor şi abonamente corporate avantajoase, prin care se oferă angajaţilor acces facil şi rapid la consultaţii şi tratamente stomatologice.
Numărul cabinetelor medicale stomatologice din sistemul de sănătate din România a înregistrat o creştere medie anuală de aproximativ 3% în perioada 2010-2018. În 2019 sistemul privat deţinea peste 99% din totalul acestora. 
Totuşi, la nivelul Uniunii Europene, România se află pe ultimele locuri în ceea ce priveşte numărul de consultaţii stomatologice medii anuale la care participă un român. Astfel, în timp ce în România numărul mediu de consultaţii stomatologice pe an este de 0,4, în Olanda acest număr este de 2,8, fiind cea mai ridicată valoare la nivelul UE, conform EUROSTAT. Piaţa privată de stomatologie e estimată la 2,1 miliarde de lei în 2020, conform studiu PALMED.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.