Registrul Auto Român (RAR) estimează un profit net de 103,5 milioane lei în acest an, la venituri totale de 404,3 milioane lei, arată proiectul privind bugetul de venituri şi cheltuieli, publicat în dezbatere pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Instituţia şi-a planificat totodată cheltuieli cu investiţiile în sumă de 63,8 milioane lei.

RAR şi-a bugetat cheltuieli totale de 281,02 milioane lei, din care cheltuielile cu personalul se ridică la 157,7 milioane lei.

RAR are circa 1.700 de salariaţi. Câştigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială este de 6.891 lei de persoană.

Registrul Auto Român (RAR) este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competentă în domeniul vehiculelor rutiere, siguranţei rutiere, protecţiei mediului înconjurător şi asigurării calităţii. RAR a fost înfiinţat în 1991.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.