Reddit a semnat un contract care permite unei companii de inteligenţă artificială (AI) să-şi antreneze modelele pe conţinutul platformei sale de socializare, potrivit unor surse citate de Bloomberg News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reddit, care urmăreşte lansarea unei oferte publice iniţiale (IPO), le-a spus potenţialilor investitori că a semnat acordul, în valoare de 60 de milioane de dolari pe bază anuală, la începutul acestui an.

Detaliile acordului s-ar putea schimba pe măsură ce discuţiile privind lansarea IPO, care ar putea avea loc în martie, continuă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Acordul de licenţiere a conţinutului vine într-un moment în care interesul pentru AI este la cote maxime. Reddit a refuzat să comenteze.

Acordul, semnat cu ”o mare companie de inteligenţă artificială, al cărei nume nu a fost făcut public”, ar putea fi un model pentru viitoarele contracte de natură similară, a relatat Bloomberg.

IPO-ul Reddit, care este în lucru de peste trei ani, ar fi prima IPO a unei mari companii de social media de la debutul Pinterest, în 2019.

Compania din San Francisco a fost evaluată la aproximativ 10 miliarde de dolari într-o rundă de finanţare din 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.