Reţeaua de francize imobiliare RE/MAX România a anunţat, luni, că se extinde cu încă şapte birouri pe plan local, în condiţiile în care doar 20% dintre francizaţii brandului pe plan local au activat anterior în acest domeniu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cele şapte francize sunt achiziţionate integral de un antreprenor român, rezident în Portugalia, care s-a hotărât să pună bazele unui business în ţara natală, alegând sistemul RE/MAX fără a avea experienţă anterioară în imobiliare”, se arată în comunicat.

Potrivit datelor RE/MAX România, doar 20% dintre francizaţii brandului pe plan local au activat anterior în acest domeniu.

”Fiind rezident în Portugalia, unde RE/MAX este un brand foarte cunoscut, şi având colaborări cu agenţiile încă din anul 2014, m-a atras modelul de lucru, avantajele reţelei şi regulile după care funcţionează. Între timp, eu şi soţia mea ne-am hotărât să începem un business şi în ţara natală, iar căutând informaţii online despre prezenţa acestui brand în ţară, am observat că nu există birouri în toate oraşele. Aşadar, ne-am propus să creăm o reţea de mai multe agenţii, pe modelul celor întâlnite în Portugalia, am luat legătura cu reprezentanţii RE/MAX România şi am achiziţionat, până în prezent, şapte francize”, a declarat proprietarul reţelei de birouri RE/MAX Gold, Ştefan Csordaş.

În prezent, RE/MAX Gold are cinci birouri deja funcţionale în Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad şi Timişoara, în care activează peste 20 de membri.

”Potrivit datelor RE/MAX România, circa 80% dintre cei care şi-au deschis un birou RE/MAX nu au experienţă anterioară în domeniul imobiliarelor, iar Stefan Csordaş este unul dintre aceştia”, se arată în comunicat.

Conform datelor RE/MAX România, în topul oraşelor cu cei mai mulţi francizaţi se numără Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Sibiu, acolo unde au fost înregistrate, de asemenea, cele mai rapide creşteri raportat la numărul de agenţi şi tranzacţii. 42% dintre francizaţii companiei au vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, 33% fac parte din categoria de vârstă 30 - 40 de ani, iar în segmentul 45-55 de ani se regăsesc 25% dintre antreprenorii care au deschis un birou RE/MAX.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.