Primăria Râmnicu Vâlcea anunţă că joi autorităţile locale au semnat cu o asociere formată din trei firme, un contract în valoare de peste 24 de milioane de lei pentru realizarea unei extinderi a reţelei de gaz din municipiu. În cadrul proiectului finanţat prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” peste 1100 de gospodării din oraş vor fi racordate la reţeaua de alimentare cu gaz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor Primăriei Râmnicu Vâlcea, contractul de proiectare şi execuţie pentru obiectivul „Extinderea reţelei de gaze naturale în Municipiul Râmnicu Vâlcea”, are o valoare de 24.636.937,90 lei suma fiind asigurată în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. 
Proiectul prevede extinderea reţelei de alimentare cu gaze naturale cu 36 de kilometri, pe 60 de străzi din cartierele Ostroveni, Troianu, Copăcelu, Căzăneşti, Stolniceni, Râureni, Goranu, Dealul Malului, Colonia Nuci, Buda-Poenari, Ştirbei Vodă. După realizarea reţelei de alimentare, peste 1100 de gospodării se vor putea racorda la aceasta.
„În urma procedurii de achiziţie a fost desemnată câştigătoare oferta depusă de asocierea Construcţii Silva Oaş SRL - Burgaz SRL - Impecabil SRL, care are la dispoziţie 4 luni pentru proiectare (la care se adaugă perioada necesară obţinerii avizelor pentru autorizaţia de construire) şi 18 luni pentru realizarea lucrării”; a transmis Primăria Râmnicu Vâlcea printr-un comunicat de presă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.