Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International, va opri în perioada 13 martie – 30 aprilie activitatea de producţie a rafinăriei Petromidia Năvodari şi a diviziei de petrochimie, în vederea desfăşurării reviziei generale programate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În acelaşi timp, şi rafinăria Vega Ploieşti îşi va reduce parţial activitatea de producţie pentru o serie de lucrări de revizie, dar şi pe fondul reducerii materiilor prime/semifabricate livrate de rafinăria Petromidia - cea mai mare unitate de profil din România şi una dintre cele mai moderne din regiunea Mării Negre”, a informat Grupul KMG International într-un comunicat.

Compania precizează că va acoperi în această perioadă cererea de produse petroliere din stocurile proprii, ori de pe piaţa regională.

Cele două rafinării ale grupului, Petromidia şi Vega Ploieşti, sunt administrate prin Rompetrol Rafinare.

Rompetrol Rafinare, parte a Grupului KMG International, a înregistrat pierderi de 48,98 milioane dolari în 2019, mai mari cu 77% faţă de cele din 2018.

Cifra de afaceri netă a scăzut cu 1%, până la 5,186 miliarde dolari. Rezultatul operaţional (EBITDA) s-a diminuat cu 12%, până la 131 milioane de dolari, iar rezultatul consolidat net a fost unul negativ, de peste 48 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.