Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat că a fost pus în dezbatere publică proiectul de ordonanţă de urgenţăcare permite plăţi compensatorii, cum ar contractele colective de muncă şi venituri de completare între 24 şi 48 de luni pentru cele patru companii - Complexul Energetic Oltenia, Complexul Energetic Hunedoara, Societatea Naţională de Închideri de Mine Valea Jiului si Compania Naţională a Uraniului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Proiectul de OUG poate fi accesat la link-ul https://energie.gov.ro/transparenta-si-integritate/transparenta-decizionala-2/
 
„O nouă promisiune îndeplinită! Proiectul ordonanţei de urgenţă care permite plăţi compensatorii aşa cum sunt în contractele colective de muncă şi venituri de completare între 24 şi 48 de luni pentru cele patru companii (Complexul Energetic Oltenia, Complexul Energetic Hunedoara, Societatea Naţională de Închideri de Mine Valea Jiului si Compania Naţională a Uraniului) este pus în dezbatere publică. Proiectul se supune adoptării în procedura de urgenţă prevăzută de reglementările în vigoare în conformitate cu prevederile art. 7 alin. (13) din Legea nr. 52/2003, Nu lăsăm pe nimeni în urmă!”, a scris Virgil Popescu, vineri pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.