EximBank şi producătorul olandez de echipamente navale DMT Marine Equipment au încheiat un acord pentru emiterea de scrisori de garanţie bancară în valoare de 1,5 milioane de euro ce vor fi utilizate cu preponderenţă în relaţia cu partenerii externi ai societăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”EximBank şi compania DMT Marine Equipment, specializată în producţia de echipamente navale, au încheiat un acord pentru emiterea de scrisori de garanţie bancară în valoare de 1,5 milioane de euro ce vor fi utilizate cu preponderenţă în relaţia cu partenerii externi ai societăţii”, a anunţat banca.

DMT Marine Equipment, societate cu acţionariat majoritar olandez, deţine în România trei hale de producţie, în judeţul Galaţi, toate echipamentele fabricate aici fiind destinate exportului. Societatea produce vinciuri (vinciuri de remorcă, ancoră şi remorcă, ancoră şi manevră, utilitare, de stocare), echipamente de punte, soluţii pentru nave de pescuit sau de cercetare, echipamente pentru yachturi, staţii electrice şi hidraulice.

”Cred în producţia noastră din Europa şi în necesitatea de a fi independenţi în această parte a lumii. Pentru a ne asigura un avantaj competitiv trebuie să ne diversificăm permanent portofoliul de produse şi să facem investiţii strategice în producţie, echipamente tehnice şi inovare. Cred cu convingere că, prin efortul întregii noastre echipe, ar putea fi posibilă, într-un timp foarte scurt, dezvoltarea, proiectarea şi producţia proprie completă a celor mai complexe echipamente. Acest lucru, alături de suportul EximBank, ne va permite să ne extindem portofoliul de clienţi şi să ne consolidăm poziţia pe piaţa pe care activăm”, a spus Piet Ter Schure, CEO DMT Marine Equipment.

DMT Marine Equipment are peste 200 de angajaţi şi a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de aproape 108 milioane de lei. Alături de România, compania activează şi în Rusia, Ucraina, China, Turcia, Olanda, având reprezentanţe şi în USA, Italia, Singapore, Belgia, Egipt, India, Australia, Brazilia, UAE. De la înfiinţare şi până în prezent, compania a echipat peste 2.700 de nave, poziţionându-se astfel printre furnizorii de top din lume.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.