Producătorul american de iaurt grecesc Chobani a cumpărat producătorul de cafea gata de băut La Colombe, pentru 900 de milioane de dolari, pentru a-şi extinde afacerea cu băuturi, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

(Ştire corectată. Chobani este o companie americană)

Chobani a declarat că a cumpărat compania La Colombe, cu sediul în Philadelphia, printr-o combinaţie de împrumut nou de 550 de milioane de dolari, numerar şi în schimbul participaţiei minoritare deţinute de Keurig Dr Pepper la producătorul de cafea.

Anul trecut, Chobani şi-a retras planurile pentru o ofertă publică iniţială în Statele Unite, după ce şi-a amânat planurile de listare mai devreme.

Compania şi-a extins categoriile de produse prin adăugarea de produse precum cremele de cafea. La Colombe va continua să opereze ca un brand independent, au spus companiile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.