Grupul Procter & Gamble a anunţat joi că l-a numit pe francezul Antoine Brun în funcţia de vicepreşedinte pe regiunea Europei de Sud-Est, poziţie din care va coordona, din 1 aprilie, afacerile şi operaţiunile companiei în 10 pieţe, inclusiv România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El preia astfel responsabilităţile Elenei Kudryashova, care a fost numită vicepreşedinte Baby Care China în cadrul Procter & Gamble.

“Sunt bucuros că m-am întors în Europa pentru a lucra alături de organizaţia talentată din Europa de Sud-Est, o regiune importantă pentru companie. Activităţile diverse şi mărimea afacerii P&G din această zonă, precum şi oportunităţile de creştere pe care pieţele le oferă, fac din Europa de Sud-Est un loc foarte bun în care să îţi desfăşori activitatea”, a declarat Antoine Brun, în cadrul comunicatului.

Brun s-a alăturat echipei Procter & Gamble în 1995 în Franţa, de-a lungul carierei ocupând diverse funcţii în vânzări, marketing şi management.

”A deţinut şi o serie de poziţii de conducere de top, acoperind mai multe pieţe globale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia-Pacific. Înainte de a prelua noile responsabilităţi din Europa de Sud-Est, a ocupat funcţia de vicepreşedinte Australia şi Noua Zeelandă”, se arată în comunicat.

Fabrica Procter&Gamble din localitatea Urlaţi, judeţul Prahova, a înregistrat, în ultimii doi ani, un avans de peste 40% al producţiei, la jumătatea anului fiscal are un avans de 10-15% faţă de estimarea iniţială, în contextul creşterii consumului în pieţele deservite, iar unitatea produce pentru un miliard de consumatori, a declarat recent, într-un interviu acordat News.ro, directorul general al fabricii, Christopher Jones.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.