Primăria Sibiului este gata să cumpere servicii de salubrizare şi deszăpezire, pe o durată de 2 ani, în valoare de 61,85 milioane lei (12,98 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printr-un acord-cadru încheiat pe 48 de luni, furnizorul va presta ”activităţi de măturat, spălat, stropit şi întreţinere a căilor publice şi curăţarea şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ, în municipiul Sibiu şi staţiunea Păltiniş”, potrivit anunţului.

Contractul, estimat la 61,85 milioane lei (12,98 milioane euro), fără TVA, va fi finanţat din fonduri bugetare. Media cifrei de afaceri globală a firmelor interesate, în ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018), trebuie să fie de cel puţin 15 milioane lei.

Companiile interesate trebuie să demonstreze experienţă în activităţi având ca obiect servicii de salubrizare stradală şi deszăpezire.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.