Primăria Sectorului 6 din Bucureşti a lansat o licitaţie de 211,2 milioane lei (44,3 milioane euro), fără TVA, pentru construcţia de parcări, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia vizează ”construcţia de parcări subterane, la nivelul solului şi supraterane în Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti”.

Lucrarea include şi instalaţiile: instalaţii electice, instalatie detectare, semnalizare şi alarmare incendiu, instalaţii electrice de curenţi slabi, instalaţii sanitare, instalaţii termice etc.

Durata în luni a acordului cadru este estimată la 48 luni, iar finanţare se face cu fonduri bugetare. Ofertantul trebuie să dovedească o medie a cifrei de afaceri anuale pentru ultimele 3 exerciţii financiare încheiate, respectiv 2016-2018, de cel puţin 57,6 milioane lei, fără TVA.

”Ofertantul trebuie să facă dovada faptului că a executat lucrări similare în cadrul unor contracte de lucrări în domeniul construcţiilor civile, industiale, infrastructură, parcări de natură si complexitate similară/comparabilă”, se arată în anunţ.

Printre persoanele cu funcţie de decizie în cadrul autorităţii contractante este şi primarul Gabriel Mutu, membru PSD.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar numărul maxim preconizat de participanţi la acordul-cadru este 3. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 ianuarie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.