Primăria Oradea anunţă, miercuri, că încep lucrările de eficientizare a sistemului de iluminat public pe Centura Oradea, unde se vor monta 1.200 de corpuri noi, tip LED. Valoarea investiţiei se apropie de 2 milioane de lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 10 ianuarie 2024, Direcţia Regională Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj a emis ordinul de începere pentru lucrările ce au în vedere eficientizarea sistemului de iluminat public, pe Centura Oradea, aflată pe raza municipiului Oradea. Lucrările presupun înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu circa 1.200 de corpuri noi, de tip LED, precum şi înlocuirea stâlpilor de iluminat degradaţi. De asemenea, vor fi remediate situaţiile de avarie existente, precum şi punctele de aprindere ce întâmpină probleme în funcţionare”, a transmis, miercuri, Primăria Oradea.

Sursa citată a precizat că lucrările din prima parte a acestui an vor conduce la creşterea vizibilităţii şi, implicit, la creşterea siguranţei participanţilor la trafic.

”De asemenea, investiţia în tehnologia LED va determina reducerea costurilor cu energia electrică pe Centura Oradea - costuri suportate de către Primăria Oradea, din bugetul local. Valoarea contractului este de 1.966 251,84 lei (fără TVA), iar lucrările se vor desfăşura pe durata a şase luni. Garanţia lucrărilor este de 36 de luni, informează Traian Bulzan, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Oradea”, a mai transmis instituţia.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.