Primăria Capitalei a lansat o licitaţie prin care vrea să cumpere servicii de izolare termică a 53 de blocuri din Bucureşti în valoare de 129,7 milioane lei (27,22 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia se înscrie în programul local multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe din Municipiul Bucureşti - Sectorul 3.

Contractul, estimat la 129,7 milioane lei (27,22 milioane euro), fără TVA, vizează izolarea termică pentru 53 de blocuri.

Blocurile sunt situate pe bulevarde din Capitală precum 1 Decembrie, Calea Vitan, Burebista, Decebal şi Calea Călăraşilor.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar achizitia nu implică încheierea unui acord-cadru.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare, precum şi data de deschidere a ofertelor, este 8 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.