Primăria Capitalei, prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, a lansat trei licitaţii, în valoare de 19,4 milioane lei, pentru consolidarea a trei imobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţiile vizează achiziţia de ”servicii de proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări de consolidare”.

Sunt vizate trei imobile din Bucureşti, situate în Str. Blănari nr. 14 (clădirea în care se află Club A), Str. Mătăsari nr. 44 şi Str. Lipscani nr. 70.

Se solicită prezentarea unei liste a principalelor lucrări similare sau superioare din punct de vedere al complexităţii şi/sau scopului, în cadrul unuia sau mai multor contracte de tip proiectare şi execuţie, duse la bun sfârşit în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 5 ani.

Tipul procedurii este procedură simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare pentru cele trei licitaţii este 23 martie, 20 martie şi 18 martie.

În luna ianuarie, primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a spus că priorităţile în acest an sunt fluidizarea traficului şi combaterea poluării, motiv pentru care a alocat în bugetul Capitalei pentru 2020 suma de 518 milioane de euro doar pentru aceste obiective. 

Totodată, ea afirmat că, pentru consolidarea clădirolor cu risc seismic, a alocat în acest an 45 de milioane de euro.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.