Ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, a participat, vineri, la prima şedinţă din acest an a Biroului Permanent de conducere al Consiliului Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România unde s-a discutat despre programele de sprijin din 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din nou în dialog cu antreprenorii! De data aceasta cu reprezentanţii IMM-urilor la prima şedinţă de anul acesta a Biroului Permanent de conducere al Consiliului Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România”, anunţă, vineri seară, ministrul Economiei, pe Facebook.

Ştefan Radu Oprea precizeacă că a profitat de această ocazie pentru a vorbi din nou despre programele anului 2024 de sprijin ale antreprenorilor: Start Up Nation, Femeia Antreprenor, ConstructPlus sau Susţinerea Industriei Prelucrătoare.

”De asemenea, am răspuns întrebărilor nu tocmai comode primite de la antreprenori. Îi mulţumesc lui Florin Jianu , dar şi colegilor lui pentru invitaţie”, a mai transmis ministrul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.