Premierul Florin Cîţu a anunţat că a avut miercuri o discuţie excelentă despre reforme şi investiţii cu vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene Valdis Dombrovskis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Reforme şi investiţii, pe asta am insistat! O discuţie excelentă cu Valdis Dombrovskis, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, privind aspectele fiscale şi bugetare ale Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Am reconfirmat obiectivul guvernului de a asigura o relansare economică şi o creştere economică durabilă post-pandemie”, a scris Florin Cîţu miercuri pe Facebook.

Şeful Guvernului a vorbit şi cu vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene Margrethe Vestager despre priorităţile României prevăzute în PNRR.

Premierul a avut o întâlnire şi cu Adina Vălean, comisarul european pentru transport, iar discuţiile au vizat proiectele de transport prevăzute în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Şeful Executivului se află de marţi la Bruxelles. El a avut deja o cină de lucru, marţi seara, cu preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, la finalul căreia ambii au anunţat că discuţia a fost „„constructivă”.

Astfel, Florin Cîţu şi mai mulţi miniştri au miercuri la Bruxelles întrevederi cu oficialii europeni pentru negocierea proiectelor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. PNRR trebuie depus până la finalul lunii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.