Preşedintele CJ Braşov anunţă duminică, la Consiliul Naţional al PNL, că cel mai probabil la sfâşritul anului viitor aeroportul de la Braşov va deveni operaţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, candidat pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL şi susţinător al lui Ludovic Orban, a anunţat că îşi menţine candidatura, deşi a „pierdut în echipă”. În discursul ţinut în cadrul reuniunii politice, Veştea a anunţat că cel mai probabil la finalul anului viitor aeroportul de la Braşov va deveni operaţional.
 
„Eu sunt omul cu aeroportul, sunt cel care construieşte primul aeroport de la zero în România în ultimii 50 de ani, suntem pe punctul de a-l finaliza. Am toată convingerea că anul viitor vom reuşi să fim contemporani cu primul aeroport operaţional construit de la zero”
El se arată convins că va putea câştiga funcţia de vicepreşedinte, deşi echipa pe care a susţinut-o la congres a pierdut.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.