Aeroportul Henri Coandă, Gara de Nord din Bucureşti şi Iulius Mall din Cluj-Napoca sunt cele mai populare destinaţii solicitate de clienţi în acest an, potrivit datelor transmise, luni, de platforma de transport Bolt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bolt, activă în Bucureşti, Cluj Napoca şi Timişoara, a realizat un top cu cele mai populare destinaţii solicitate de clienţii săi, în România, la nivelul întregului an 2019 şi de Revelion.

La nivelul întregului an, pe primul loc în preferinţele utilizatorilor aplicaţiei se află Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, acesta fiind urmat de Gara de Nord. În top se află în continuare Iulius Mall din Cluj-Napoca, Mall-ul Park Lake din Bucureşti şi Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca.

”Lungimea medie a unei călătorii cu o maşină Bolt a fost în Bucureşti de 7,2 km, în timp ce în Cluj Napoca a fost de 4,6 km şi în Timişoara de 4,5 km. La acest capitol, valorile din România se apropie de cele din Statele Unite, mai precis din New York. Majoritatea călătoriilor Bolt sunt în oraş, pe distanţe relativ scurte”, se arată în comunicat.

Pe baza statisticilor călătoriilor Bolt din 31 decembrie 2018, utilizatorii din România au apelat la serviciile de ride-hailing pentru a sărbători Revelionul în marile pieţe ale oraşelor. Astfel în Bucureşti, cele mai solicitate destinaţii au fost Piaţa Constituţiei, Romexpo şi Piaţa Revoluţiei, iar în Cluj Napoca şi Timişoara, tot zonele centrale au fost cele mai populare locuri de sărbătoare.

”Utilitatea serviciilor noastre creşte exponenţial de sărbători, când clienţii de ride hailing vor să se simtă bine, să petreacă alături de cei dragi, fără grija că mai au de condus dinspre şi spre casă. Şoferii parteneri şi echipele Bolt se pregătesc din timp şi lucrează ca să menţină timpul de aşteptare în limite rezonabile, indiferent de intervalul orar în care se fac solicitările, şi se asigură că toţi clienţii ajung în condiţii bune la destinaţie”, a declarat Cristian Sălceanu, directorul de operaţiuni Bolt România.

La nivel european, Bolt a analizat numărul total de curse realizate în fiecare ţară în timpul celor 48 de ore dintre 31 decembrie 2018 şi 1 ianuarie 2019. Pe baza acestor date, a realizat un top în ceea ce priveşte mobilitatea la graniţa dintre ani, iar România se află pe locul al 8-lea, după Polonia (6) şi Cehia (7), dar înaintea Portugaliei (9) şi Croaţiei (10).

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este una dintre cele mai mari platforme europene de transport. În România, principalii concurenţi ai platformei sunt Uber, Clever/Free Now şi Yango.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.