Philips Lighting NV a anunţat miercuri noul nume al companiei, ca urmare a modificării statutului societăţii, schimbându-şi denumirea în Signify NV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Decizia privind alegerea noului nume al companiei are la bază faptul că lumina devine un limbaj inteligent, care conectează şi transmite informaţii. Noul nume reprezintă o expresie clară a viziunii strategice şi ne propunem să exploatăm potenţialul extraordinar al luminii pentru a îmbunătăţi vieţile oamenilor din întreaga lume”, a declarat Eric Rondolat, directorul general al Signify.

Signify va continua să utilizeze brand-ul Philips pentru produsele sale în baza unui acord de licenţă existent cu Royal Philips.

Compania estimează că schimbarea numelui va fi pusă în aplicare în toate ţările în care activează până la începutul anului 2019.

Fondată sub numele de Philips în Eindhoven, Olanda, compania se află de peste 127 de ani în fruntea industriei de iluminat datorită inovaţiilor pentru piaţa profesională şi de consum. În 2016 a devenit o companie separată de Philips, listată la Bursa de Valori Euronext din Amsterdam. În martie 2018 a fost inclusă în indexul AEX, referinţa bursei din Amsterdam.

Cu operaţiuni în peste 70 de ţări şi 32.000 de angajaţi în întreaga lume, Signify a generat în 2017 vânzări de 7 miliarde euro şi a investit 354 milioane euro în cercetare şi dezvoltare.

"Acţionăm plecând de la principiul că lumina este esenţială. Conectând lumina la reţele, software, senzori şi platforme IoT (Internet of Things, n.r.), avem posibilitatea de a crea o lume mai inteligentă", a adăugat Eric Rondolat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.