Emiratul Dubai interzice petrecerile private de Revelion cu peste 30 de persoane, iar cei care încalcă regulile vor fi amendaţi cu 50.000 dirhami (13.613 dolari), scrie publicaţia Arab News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâlnirile de familie şi evenimentele organizate în corturi şi case pentru a sărbători Revelionul pot găzdui doar 30 de persoane, a anunţat Comitetul Suprem din Dubai pentru Gestionarea Crizelor şi Dezastrelor.

Participanţii trebuie să poarte măşti de faţă în orice moment şi să practice distanţarea socială, iar persoanele care prezintă simptome asociate COVID-19, cum ar fi tuse sau febră, trebuie să se abţină de la participarea la adunări, spun reprezentanţii comitetului.

Cei care găzduiesc adunări sociale private care încalcă regulile vor fi amendaţi cu 50.000 dirhami (13.613 dolari) şi fiecare participant va primi o amendă cu 15.000 dirhami.

Persoanelor în vârstă şi celor cu probleme de sănătate li se recomandă să nu participe la întruniri sociale.

Comitetul a adăugat că vor continua inspecţiile, pentru a se asigura că regulile sunt respectate.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.