PayPal Holdings vrea să investească până la 3 miliarde de dolari pe an în achiziţii, după recenta preluare a iZettle, un starup suedez specializat în servicii financiare online, pentru 2,2 miliarde de dolari, cea mai mare achiziţie efectuată vreodată de compania americană de plăţi, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem un bilanţ solid şi suntem pregătiţi să îl folosim pentru a cumpăra mai multe companii”, a declarat preşedintele şi directorul general Dan Schulman publicaţiei germane Handelsblatt, adăugând că Paypal este pregătită să investească până la 3 miliarde de dolari pe an în achiziţii care îi vor permite să dobândească capabilităţi specifice.

Schulman nu exclude ca PayPal să facă o achiziţie mare, dacă va corespunde strategiei companiei.

De când PayPal s-a separat de eBay în 2015, PayPal s-a dezvoltat dintr-o companie care oferea în mare parte procesare de plăţi online într-una care oferă o serie de servicii de plăţi digitale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.