PayPal, cel mai folosit sistem de plată şi transfer online la momentul actual, şi Mastercard, companie de tehnologie în industria globală de plăţi, au anunţat un parteneriat prin care vor extinde soluţia Instant Transfer pentru deţinătorii de carduri Mastercard în Singapore şi mai multe ţări europene, în urma succesului obţinut pe piaţa din Statele Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mastercard Send este un serviciu care foloseşte infrastructura Mastercard şi facilitează disponibilitatea în timp real şi securizată a fondurilor. Prin acesta, atât consumatorii, cât şi companiile îşi pot transfera fondurile deţinute în PayPal către orice card Mastercard eligibil, în câteva secunde, potrivit companiei.

Începând cu anul 2017, serviciul a oferit posibilitatea de a face transferuri din contul PayPal pentru milioane de posesori de card Mastercard. Serviciul Mastercard Send permite PayPal să ofere, pentru utilizatori din pieţe diferite, acces la fondurile disponibile, fie că folosesc cardul personal, fie pe cel de afaceri.

Întrucât veniturile din vânzări sunt disponibile imediat, Instant Transfer va reprezenta un avantaj pentru utilizatorii business, optimizând astfel cash flow-ul şi îmbunătăţind gradul de lichiditate. Mai mult decât atât, emitenţii de carduri Mastercard ar putea vedea o creştere a ratei de engagement a consumatorilor, ca urmare a funcţiei Instant Transfer în cadrul portofelului digital PayPal.

”Suntem extrem de încântaţi să colaborăm cu PayPal pentru a extinde soluţia de transfer instant de bani, prin intermediul Mastercard Send, către cât mai mulţi consumatori din diferite ţări. Astfel, ne asigurăm că facem un pas important în dezvoltarea de soluţii de plată tot mai diverse şi mai potrivite pentru clienţii noştri, pentru ca aceştia să îşi poată accesa fondurile personale rapid şi uşor”, a declarat Roxana Turquin, Business Development Manager Mastercard Romania.

PayPal va lansa serviciul Instant Transfer în Singapore, urmând ca proiectul să fie dezvoltat în Serbia, Italia, Marea Britanie, România, Slovenia, Bulgaria, Germania, Spania şi serviciul Standard Transfer în Bosnia, în următoarele luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.