O pasarelă a fost montată peste Centura Bucureşti, în zona A1 Chitila, dar deocamdată de o parte şi de alta a drumului nu există trotuare. Mai mult, unul dintre piloni a fost ridicat în banda întâi de circulaţie, care a fost îngustată. IPJ Ilfov a transmis că a cerut resistematizarea zonei, iar până la remedierea deficienţei, semnalizarea corespunzătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O pasarelă pietonală a fost ridicată pe Centura Bucureşti, ănsă în zonă nu există încă trotuare iar pentru ridicarea unui pilon a fost îngustată una dintre benzile de circulaţie.

”Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov s-au sesizat din oficiu încă din data de 13 ianuarie a.c., cu privire la faptul că, în zona respectivă sunt deficiente privind sistematizarea şi semnalizarea rutieră, generate de executarea lucrărilor efectuate pentru amplasarea pasarelei pietonale respective. În acest context, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov  au solicitat  administratorului drumului, respectiv Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti şi executantului lucrării, dispunerea de măsuri, pentru refacerea elementelor geometrice ale drumului (lăţimea benzilor de circulaţie), în zona afectată de lucrări”, a trransmis, luni, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au solicitat ca, până la remedierea deficienţelor constatate, să fie completată/refăcută semnalizarea rutieră orizontală, cât şi cea verticală în zona indicată, în vederea desfăşurării în condiţii de siguranţă a circulaţiei vehiculelor şi pietonilor.

La rândul lor, reprezentanţii Ministerului Transporturilor au precizat că situaţia va fi remediată de către DRDP Bucureşti în zilele următoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.