Ludovic Orban a declarat, întrebat luni dacă e posibil să existe majorări de taxe începând cu anul viitor, cum ar fi supraacciza la combustibil, reintroducerea taxei pe poluare sau a impozitului progresiv, că Guvernul nu are de gând să reia niciuna dintre aceste măsuri. Premierul a adăugat că PNL este cel care a introdus cota unică de impozitare şi este una dintre măsurile care a generat efecte pozitive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Supraacciza la combustibil a fost reintrodusă de Guvernul PSD, după ce a făcut parte dintre promisiunile de campanie ale PSD şi noi am scos supraacciza la combustibil şi nu avem nicio intenţie să o introducem. Asta e o găselniţă care nu are nicio legătură cu intenţiile Guvernului”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat luni dacă e posibil să avem majorări de taxe, cum ar supraacciza sau taxa pentru poluare.

Chestionat dacă este posibil să fie reintrodus impozitul progresiv sau taxa pe poluare pentru maşini, premierul a răspuns: „PNL este cel care a introdus cota unică de impozitare şi apărăm cota unică de impozitare, pentru că este una dintre cele mai juste măsuri şi una dintre măsurile care a generat cele mai pozitive efecte. Ca atare, nici nu se pune problema să discutăm acest subiect. PNL apără cota unică de impozitare”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.