Operaţiunile din cadrul regiunii Europa Centrală şi de Sud ale producătorului de ţigarete British American Tobacco vor fi conduse din Bucureşti de către Ram Addanki, desemnat director regional. Aria Europa Centrală şi de Sud include opt ţări care raportează României de la sfârşitul anului 2017: Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia, Bosnia-Herţegovina, Muntenegru, Slovenia şi Croaţia, precum şi Kosovo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ram Addanki s-a alăturat companiei British American Tobacco în anul 1994, iar de atunci a îndeplinit responsabilităţi în mai multe regiuni ale lumii. Înainte să se alăture British American Tobacco România, Ram Addanki a condus filialele BAT din Croaţia, Slovenia şi Bosnia-Herţegovina, acum parte a Ariei Europa Centrală şi de Sud. Addanki a ocupat şi funcţiile de director financiar în Turcia, manager de audit al ariei în Moscova, director de finanţe în Marea Britanie şi în Irlanda şi director financiar Regional în Europa şi Cehia. Noul director al Ariei Europa Centrală şi de Sud şi-a început cariera în cadrul British American Tobacco acum 24 de ani în cadrul VST, companie asociată BAT în India.

„Este un privilegiu pentru mine să trăiesc această transformare în România, o ţară extrem de importantă pentru British American Tobacco, în care, datorită încrederii în mărcile noastre, produsele noastre sunt preferate de unul din doi consumatori români. British American Tobacco şi România vor continua să crească împreună, cu noi investiţii pentru fabrica noastră de la Ploieşti, cu mai multe noi locuri de muncă bine plătite şi cu lansarea produselor de nouă generaţie”, spune Ram Addanki.

British American Tobacco este cel mai mare jucător de pe piaţa tutunului din România, cu o cotă de piaţă de 55% şi contribuie anula la bugetul de stat al României cu aproximativ 1,6 miliarde de euro, sub formă de accize şi impozite (din totalul de 3 miliarde de euro, contribuţia totală a industriei tutunului). Compania spune că în ultimii zece ani, între 2007 şi 2016, a contribuit cu mai mult de 12,5 miliarde de euro la economia din România.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.