OpenAI a declarat joi că ChatGPT, chatbotul său de inteligenţă artificială, a fost afectat de o pană majoră, care a fost între timp rezolvată, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ChatGPT a avut probleme joi timp de aproximativ 40 de minute, timp în care serviciul a fost ”intermitent indisponibil”.

OpenAI a mai spus că unii utilizatori ai ChatGPT Enterprise, care este conceput pentru companii, se confruntă cu ”rate de eroare crescute”.

La începutul acestei luni, ChatGPT a avut o altă problemă, în care compania a spus că aproximativ 10% dintre utilizatori ar fi putut să nu poată trimite un mesaj către ChatGPT.

Tehnologia AI a avut o altă întrerupere majoră în noiembrie.

OpenAI nu a oferit o explicaţie cu privire la ceea ce a cauzat ultimele probleme.

ChatGPT a doborât recorduri ca aplicaţie pentru consumatori, cu cea mai rapidă creştere din istorie, şi are acum aproximativ 100 de milioane de utilizatori activi săptămânal, în timp ce peste 92% dintre companiile Fortune 500 folosesc platforma, conform OpenAI.

Compania susţinută de Microsoft a avut o perioadă dificilă în ultimul timp, deoarece consiliul de administraţie l-a concediat pe CEO-ul Sam Altman în noiembrie, doar pentru ca acesta să fie reinstalat câteva zile mai târziu, după presiunile angajaţilor şi ale investitorilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.