OMV Petrom, cel mai mare jucător pe piaţa energiei din România, a lansat o licitaţie de până la 9,076 miliarde lei (1,91 miliarde euro), fără TVA, care vizează achiziţia de servicii privind industria petrolului şi a gazului pentru mai multe zone de producţie din România, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Valoarea serviciilor este estimată între 1,127 miliarde lei şi 9,076 miliarde lei, potrivit anunţului. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 iulie.

Zonele de producţie vizate sunt Oltenia, Muntenia, Muntenia de Vest, Moesia, Moldova şi Crişana. Contractele sunt împărţite pe cinci loturi.

Media cifrei de afaceri anuale pentru ultimele 3 exerciţii financiare (2016, 2017, 2018) să fie de minimum 30 milioane lei pentru lotul E, 90 milioane lei pentru lotul A, 120 milioane lei pentru lotul B şi 100 milioane lei pentru lotul C.

Tipul procedurii este procedura competitivă cu negociere, iar achiziţia implică încheierea unui acord-cadru.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.