Compania de turism Iri Travel a anunţat marţi că pune gratuit la dispoziţia autorităţilor şi a companiilor private toate autocarele sale pe întreaga durată a stării de urgenţă în care se va afla România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania de turism dispune de o flotă de 12 autocare (şapte autocare de 50 de locuri, un autocar de 55 de locuri, două de 63 de locuri, unul de 65 de locuri şi unul de 30 de locuri) cu o capacitate totală de 626 de locuri. 

„În momentul de faţă, am scos autocarele din circuitul comercial (închiriere) şi de pe circuitele pe care IRI Travel le organiza în regiunile istorice al României. Aşa că, dorim să ajutăm pe cât se poate de mult la oprirea răspândirii coronavirusului pe teritoriul României”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO Iri Travel. 

Angajaţii companiei au fost notificaţi în legătură cu planul companiei, spune el.

„Vrem să facem o diferenţă în ceea ce înseamnă societatea românească. De aceea, am decis să ajutăm, atât autorităţile de stat cât şi companiile private care ne solicită spijinul. Noi punem la dispoziţie autocarele şi şoferii”, a mai afirmat Lucian Bădîrcea.   

Singura condiţie pentru închirierea gratuită a autocarelor Iri Travel este ca beneficiarii acestor servicii să achite costurile cu combustibilul, ”ei ştiind cât şi unde urmează să le folosească şi a taxelor de trecere, acolo unde este cazul”, mai spune el.

Închirierea lor se va face pe principiul „primul venit, primul servit”. 

”De menţionat că folosirea lor este valabilă doar pe teritoriul României”, afirmă acesta.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.