O aeronavă Wizz Air a plecat cu nouă ore întârziere de pe Aeroportul Otopeni la Londra Luton, deoarece a necesitat o verificare tehnică neprevăzută, au declarat duminică, pentru News.ro, reprezentanţii Wizz Air.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wizz Air a anunţat că a alocat o altă aeronavă pentru această cursă.

"Aeronava care efectua zborul Wizz Air W6 3001 de la Bucureşti la Londra Luton pe 2 iunie 2019 a necesitat o verificare tehnică neprevăzută. În consecinţă, pentru a se asigura că zborul poate fi operat astăzi, Wizz Air a alocat o altă aeronavă pentru această cursă, care a plecat la ora locală 16:16, cu aproximativ nouă ore întârziere", au declarat duminică pentru News.ro reprezentanţii Wizz Air.

Pasagerii au fost trataţi conform regulamentelor UE şi politicilor companiei, spun aceştia.

"Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice incovenient creat de această situaţie, dar siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavei este principala prioritate Wizz Air", adaugă ei.

  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.