Nokia a lansat marţi noi reţele wireless 5G pentru clienţii industriali şi a anunţat că a primit o comandă pentru construcţia unei astfel de reţele din partea Sandvik, firmă producătoare de tehnologie destinată industriei miniere, la sediul acesteia din Tampere, Finlanda, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Creăm condiţiile pentru accelerarea digitalizării în domeniile unde există cererea cea mai mare, cum ar fi producţia de automobile, unde serviciile cloud, robotica şi echipamentele autonome creează o cerere critică pentru un nivel scăzut al latenţei şi un nivel ridicat al datelor”, a declarat Raghav Sahgal, directorul pentru companii al Nokia.

Rolul tehnologiei mobile în industria prelucrătoare creşte rapid. Cu ajutorul reţelelor de sine stătătoare, clienţii industriali devin independenţi în privinţa conectării în interiorul companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.