Nissan Motor intenţionează să înceteze dezvoltarea de noi motoare cu ardere internă pe toate pieţele sale majore, cu excepţia celei din Statele Unite, şi să se concentreze pe fabricarea de vehicule electrice, a informat luni cotidianul Nikkei, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorul auto va continua dezvoltarea limitată a motoarelor sale pe benzină pentru piaţa sa din SUA, în principal pentru camionete, potrivit Nikkei, care nu a citat nicio sursă.

Nissan nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters.

Compania japoneză intenţionează să construiască noi fabrici de reciclare a bateriilor în Statele Unite şi Europa până la sfârşitul anului fiscal 2025, a relatat Nikkei în decembrie.

Producătorii de automobile din întreaga lume, inclusiv General Motors şi Ford Motor, au fost implicaţi într-o serie de eforturi pentru face tranziţia către vehiculele electrice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.