Neuralink, compania specializată în implantarea de cipuri în creier a lui Elon Musk, şi-a mutat înregistrarea sediului central din Delaware în Nevada, potrivit portalurilor de afaceri din ambele state, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest lucru vine la aproximativ o săptămână după ce Musk a spus că Tesla va organiza un vot al acţionarilor pentru a transfera domiciliul companiei din Delaware în Texas, după ce un judecător i-a invalidat pachetul salarial de 56 de miliarde de dolari.

Cu toate acestea, schimbarea statului unde este înregistrată Tesla ar putea veni cu obstacole, cum ar fi procesele investitorilor, mai ales dacă este văzută ca o mişcare pentru a-i asigura lui Musk pachetul salarial, au spus experţii juridici.

Musk a spus săptămâna trecută că Neuralink a implantat primul său cip cerebral într-un pacient uman, care se recupera bine după procedură.

Neuralink nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.