Netopia Payments, procesator de plăţi electronice din România, în parteneriat cu Alpha Bank România, anunţă lansarea unui nou serviciu de transfer instant de bani şi oferă Viva Credit posibilitatea de a trimite credite direct pe cardul bancar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Viva Credit este primul comerciant care utilizează această opţiune de transfer de la Netopia Payments, pentru a oferi credite instant clienţilor săi. Semnarea acordului pentru credit se desfăşoară online, prin completarea unui formular de către client, iar întregul proces de finanţare este automatizat. Verificările se realizează printr-un API, iar banii sunt trimişi instant pe cardul clientului”, se arată în comunicat.

Serviciul de transfer de bani rapid al unei finanţări în cardul indicat de client este dezvoltat de către Netopia Payments, şi implementat în parteneriat cu Alpha Bank Romania, utilizând soluţiile Mastercard Send şi VISA Direct. Serviciul este funcţional pentru orice industrie şi poate fi folosit inclusiv pentru restituirea automată a contravalorii produselor către clienţii magazinelor online, în cazul retururilor, direct pe cardul salvat în contul înregistrat pe site-ul comerciantului, potrivit Netopia.

”Ne dorim să aducem întotdeauna servicii inovatoare atât pentru partenerii noştri, cât şi pentru clienţii acestora, care să soluţioneze eficient nevoile lor. Prin noua opţiune de trimitere instant a banilor pentru clienţii Viva Credit, dezvoltată împreună cu Alpha Bank România, oferim un proces simplu, rapid şi automatizat prin care aceştia pot accesa rapid credite direct pe cardul bancar oricând au nevoie. Ne propunem ca această soluţie să fie adoptată de câţi mai mulţi dintre partenerii noştri, prin care vor putea inclusiv să restituie instant clienţilor contravaloarea produselor în cazul retururilor”, declară Antonio Eram, CEO & Founder Netopia Payments.

Cristian Dragoş, Vice-Preşedinte Executiv Retail în cadrul Alpha Bank Romania, consideră că posibilitatea de a transfera instant fondurile către beneficiar începe să devină o aşteptare standard a clienţilor din România.

”Alpha Bank Romania susţine disponibilitatea acestor servicii în diferite scenarii de utilizare din retail, asigurări şi chiar pentru alte institutii financiare. Prin lansarea acestui serviciu inovator în parteneriat cu Netopia am eficientizat experienţa de plată Viva Credit printr-un proces automatizat, rapid şi cu o valoarea adăugată semnificativă pentru client”  a declarat Cristian Dragoş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.