Netflix lansează, după site-ul dedicat topurilor de filme şi seriale, un nou site, care conţine noutăţi, explicaţii şi trailere - toate legate de conţinutul original al platformei de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netflix a lansat Tudum, pe care-l prezintă drept “un loc pentru a descoperi mai multe despre favoritele tale Netflix”.

Tudum conţine informaţii despre filmele şi seriale create de Netflix. Dincolo de trailere, materialele se împart în trei categorii principale - noutăţi, ghiduri şi explicaţii. Nu lipsesc, însă, nici interviuri şi informaţii din spatele camerelor.

Titlurile originale au o pagină proprie care grupează toate informaţiile - distribuţie, trailere şi articole dedicate.

Cei de la Netflix spun că Tudum, disponibil deocamdată doar în limba engleză, se află încă în faza incipientă de dezvoltare şi promit mai mult conţinut în viitor.

Dincolo de faptul că ideea mai multor informaţii despre filmele şi seriale companiei americane este binevenită, se ridică întrebarea de ce Netflix nu oferă mai multe informaţii direct în aplicaţie, acolo unde utilizatorul decide dacă şi la ce dă Play.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.