Netflix a renumit-o pe fosta oficială la Casa Albă şi ambasadoare la ONU Susan Rice în consiliul său de administraţie, potrivit unui anunţ al serviciului de streaming, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rice a făcut parte din consiliul de administraţie al Netflix din 2018 până în 2020, înainte de a prelua un rol în administraţia preşedintelui Joe Biden, de consilier pentru politică internă.

”Susan a avut multe contribuţii valoroase când ni s-a alăturat pentru prima dată şi ştim că experienţa ei dovedită şi expertiza operaţională vor fi de nepreţuit în viitor”, au declarat Ted Sarandos şi Greg Peters, co-directorii generali ai Netflix, într-un comunicat.

Înainte de prima ei perioadă în conducerea Netflix, Rice a avut o carieră lungă la Washington, cu funcţii care au inclus rolurile de consilier pentru securitate naţională şi ambasador la Naţiunile Unite, sub preşedintele democrat Barack Obama.

Rice a spus că este încântată să se alăture consiliului de administraţie al companiei, invocând angajamentul acestuia ”de a ridica poveştile oamenilor din întreaga lume”.

”Aştept cu nerăbdare să contribui cu experienţa mea internaţională şi naţională în acest moment de provocare în industria divertismentului”, a spus Rice.

Hollywood-ul se confruntă cu greve ale scriitorilor şi actorilor, primele greve duble din ultimii 63 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.