Toţi energeticienii din Valea Jiului şi-au încasat salariile, iar nemulţumirile acestora au încetat. Complexul Energetic Hunedoara a anunţat că întârzierile s-au datorat zilelor nelucrătoare şi că pe perioada protestelor nu au fost înregistrate probleme privind activitatea de producere a energiei electrice şi termice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Într-un comunicat de presă transmis marţi, conducerea Complexului Energetic Hunedoara afirmă că toţi salariaţii şi-au încasat lefurile cuvenite.
 
"Întârzierea la plată a fost determinată de factori obiectivi aflaţi în legătură cu zilele nelucrătoare din preajma sărbătorilor de iarnă, cu zile de week-end ce au urmat imediat acestora, precum şi cu valoarea energiei electrice tranzacţionate pe piaţa zilei următoare, valoare care încasează cumulat pentru acest interval”, se arată în comunicatul CEH.
 
Totodată, CEH anunţă că protestele din ultimele zile "nu au condus la înregistrarea unor disfuncţii în activitatea de producere a energiei electrice şi termice, angajaţii manifestând înţelegere faţă de situaţia dificilă cu care ne confruntăm”.
 
Peste o sută de angajaţi ai Termocentralei Mintia au întrerupt lucrul, luni dimineaţă, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile, aceasta deşi sâmbătă au primit asigurări că salariile vor fi achitate miercuri.
 
Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu, a decis, luni, să trimită Corpul de Control al Ministrului într-o misiune de inspecţie la Complexul Energetic Hunedoara şi la Termocentrala Mintia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.