Dezvoltatorul imobiliar Mulberry Development, controlat de omul de afaceri timişorean Ovidiu Şandor, a anunţat luni demararea lucrărilor la a doua etapă a ISHO Offices, componenta de birouri din cadrul proiectului imobiliar mixt ISHO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrările de construcţie pentru faza II de dezvoltare vor demara în săptămânile viitoare. Suprafaţa de 18.000 mp inchiriabili aferentă acestei etape va fi finalizată în primăvara anului viitor, conform planurilor anunţate de dezvoltator încă de anul trecut”, se arată în comunicat.

A doua clădire va include un spaţiu creativ de co-working, de tip start-up hub deschis antreprenorilor din regiune, prin care va fi încurajată colaborarea şi generarea de idei noi de business în zona industriilor creative, potrivit companiei.

”O altă noutate este un spaţiu multifuncţional complet echipat dedicat activităţilor sociale şi culturale care va completa componenta clasică de office. ISHO Offices va deveni astfel un hub unde se vor concentra evenimentele din oraş îmbinând întâlnirile tematice de tip meet-up, nişate pentru industriile creative, cu manifestări socioculturale, forumuri şi chiar expoziţii sau vernisaje”, se arată în comunicat.

Interesul pentru acest proiect este peste aşteptări, iar compania face demersuri să finalizeze întreaga clădire înainte de termenul propus iniţial, a spus Şandor.

“Putem vorbi de un nou pol de atracţie în zona centrală. Cererea ridicată de birouri şi de apartamente duce la urgentarea proiectului, toate clădirile planificate urmând a fi finalizate în 2020”, a spus Ovidiu Şandor.

În ceea ce priveşte prima etapă, în prezent lucrările sunt concentrate pe partea de finisaje interioare, primele spaţii urmând să fie predate chiriaşilor în vederea amenajărilor interioare, iar cei 15.000 mp închiriabili sunt ocupaţi în cvasi-totalitate, primii chiriaşi urmând să îşi înceapă activitatea în iunie, potrivit companiei.

”De altfel, au fost deja semnate şi contractele cu primii furnizori de servicii care vor deservi angajaţii clădirii de birouri. Proiectul prevede spaţii pentru un magazin de proximitate, un centru medical, farmacie, bănci şi alte funcţiuni comerciale complementare”, se arată în comunicat.

ISHO Offices va avea o suprafaţă închiriabilă de 50.000 mp, va fi construită în trei etape şi face parte din proiectul multifuncţional ISHO, întins pe 5,3 hectare în imediata apropiere a centrului pietonal al Timişoarei.

”La finalul celor trei faze de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, ceea ce va permite suprafeţe de peste 6.000 mp pe etaj pentru a oferi companiilor flexibilitate în utilizarea spaţiului, cât şi predictibilitate în ceea ce priveşte nevoia de extindere ulterioară. Proiectul va fi completat de 2.000 de locuri de parcare şi aproape un hectar de spaţii verzi”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.