Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, face, marţi după-amiază, o vizită pe şantierele de pe autostrada Transilvania, el fiind însoţit de către Cristian Terheş, candidat al PSD la europarlamentare şi preot. Cuc a spus că Terheş vrea să ofere „un suport real, de care am dus lipsă” şi că Terheş îl va însoţi şi pe viitor în vizitele sale pe şantiere, fie că aceste vizite vor fi sau nu anunţate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Iată că, aşa cum am promis, acest mandat îl dedic vizitelor pe şantier. Astăzi mă aflu pe cele 2 şantiere deschise între Iernut - Cheţani şi Cheţani - Câmpia Turzii. Alături  de mine de această dată ... Am avut plăcuta surpriză să îl am ieri în cadrul Ministerului invitat pe Cristi Terheş, candidat la europarlamentare. Am fost surprins plăcut că în cursul week-end-ului am primit un mesaj, mi-a spus că vrea neapărat să discutăm pe autostrada Transilvania şi cele 2 loturi fac parte din autostrada Transilvania şi, aşa cum vă spuneam, în cursul zilei de ieri am avut o întâlnire la Minister unde am dezbătut toată problematica legată de autostrada Transilvania de  când ne-am apucat de acest proiect până în zilele noastre când, iată-ne că suntem pe şantiere unde se lucrează a să se finalizeze acest proiect. Cristi mi-a spus că vrea să implice atât în vizitele pe şantier şi atât să ne ofere un suport real, un suport de care am dus lipsă, după cum spuneam şi la alte proiecte, vorbesc de acei români adevăraţi care tre să se bată pentru România la Bruxelles, pentru că România merită mai mult dar pentru a obţine mai mult trebuie să avem acei europarlamentari care să se zbată, nu care să aibă, unii dintre ei, o agendă proprie sau să voteze chiar împotriva intereselor României atunci când este cazul” şi-a început Răzvan Cuc discursul ţinut în faţa presei pe autostrada Transilvania.

Acesta s-a declarat „foarte plăcut impresionat” de faptul că Terheş a anunţat că va dori ca şi după finalizarea alegerilor să meargă pe şanitere, în vizite atât anunţate cât şi neanunţate.

Ministrul s-a arătat mulţumit de modul în care de desfăşoară lucrările pe tronsonul dintre  Iernut şi Cheţani, unde  termenele de finalizare a lucrărilor vor fi respectate iar acest tronson ar urma să fie deschis la sfârşitul anului în curs.

Cuc a spus însă că este „profund nemulţumit de modul în care s-a mobilizat constructorul” care lucrează pe tronsonul Cheţani - Câmpia Turzii.

„Mobilizarea pe care o văd în şantier este nesatisfăcătoare şi aşa cum spuneam nu o să tolerez un astfel de comportament, în condiţiile în care Ministerul şi statul român este un partener onest în relaţia pe care o avem cu constructorii” a spus Cuc, care a adăugat că ia în calcul inclusiv rezilierea contractului cu constructorul de pe acest tronson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.