Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, spune că în următoarea perioadă ANAF va da publicităţii numele unor firme trecute pe ”lista neagră” a ministerului după ce au participat la licitaţii sau lucrări de investiţii, precizând că în perioada următoare ”lista se va mări”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezent, vineri, la Arad, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost întrebat de jurnalişti dacă a realizat ”lista neagră” a firmelor care participă la lucrări de infrastructură, aşa cum anunţase cu câteva luni în urmă.

Ministrul a spus că există deja o astfel de listă, pe care sunt ”undeva la 14 firme”, dar numărul lor va creşte.

”Lista neagră a constructorilor va fi făcută publică la un moment dat de către cei de la ANAF, undeva la 14 firme sunt pe listă. Pot să vă spun că lista se va mări în perioada următoare”, a spus Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunţa, la sfârşitul lunii mai, că urmează să fie întocmită o listă neagră a firmelor care nu respectă termenele lucrărilor şi care monitorizează clauze contractuale pentru a obţine venituri suplimentare, dar şi a societăţilor contestatoare care blochează astfel realizarea obiectivelor de investiţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.