Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat că, în acest an, va începe construirea primelor şase centre de colectare legume-fructe, din totalul celor 15 care vor fi realizate în România. Social-democratul a adăugat că le-a prezentat, vineri, autorităţilor locale din judeţul Buzău un model tip de centru colectare legume fructe şi a făcut o deplasare pe terenpentru a vedea unde va fi amplasat acest centru. „Fiecare centru va avea 3.000 mp, patru benzi se sortare şi spaţiu cu temperatură controlată, pentru a prelua, sorta şi pregăti pentru valorificare producţiile fermierilor”, a mai explicat Barbu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Proiectul Centrelor de Colectare legume - fructe intră în linie dreaptă! Astăzi, am prezentat autorităţilor locale din judeţul Buzău un model tip de centru colectare legume fructe şi am fost în teren pentru a vedea unde va fi amplasat acest centru”, a scris Florin Barbu, vineri pe Facebook.

Ministrul Agriculturii a adăugat că în acest an va începe construirea primelor şase centre, din cele 15 câte vor realizate în România, prin Casa Unirea.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Fiecare centru va avea 3.000 mp, patru benzi se sortare şi spaţiu cu temperatură controlată, pentru a prelua, sorta şi pregăti pentru valorificare producţiile fermierilor. Este o promisiune făcută legumicultorilor şi pomicultorilor români, pe care o onoram, pentru că scopul nostru comun este sa producem hrană românească, sănătoasă şi gustoasă!”, a completat Barbu.

Speakeri de top analizează situaţia investiţiilor la evenimentul premium tradiţional News.ro „RoInvest” – ediţia a IV-a, luni, 25 septembrie. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.