Ministerul Finanţelor va emite, în acest an, titluri de stat în programul Tezaur - ediţia Centenar până la valoarea de 4 miliarde de lei, până acum fiind emise titluri de aproape 800 de milioane de lei, a anunţat premierul Viorica Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viorica Dăncilă a precizat, la începutul şedinţei Guvernului, că prima emsiune de titluri de stat lansată de Ministerul Finanţelor în acest program s-a dovedit a fi un succes.

”Românii apreciază acest instrument de economisire sigur şi avantajos. Au investit peste 786 de milioane de lei. Am discutat deja cu dl ministru Teodorovici, cu specialiştii din Ministerul Finanţelor şi am decis că, având în vedere interesul crescut al populaţiei faţă de această metodă de economisire, MFP are în vedere continuarea emiterii de titluri de stat pentru populaţie până la epuizarea plafonului stabilit pentru anul 2018, la un nivel indicativ de 4 miliarde de lei”, a anunţat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.