Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a lansat o licitaţie privind achiziţia, din fonduri europene, a 17 tramvaie cu lungimea de 25 de metri, pentru municipiul Craiova, valoarea estimată a contractului fiind de 170 milioane de lei (36,2 milioane de euro), potrivit unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul vizează achiziţionarea de 17 tramvaie, cu lungimea de circa 25 metri, destinate transportului public urban de călători. Achiziţia se realizează în conformitate cu protocolul de asociere dintre Municipiul Craiova şi MDRAP, potrivit anunţului.

Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preţ, procedura de atriburire este prin licitaţie deschisă, iar durata de desfăşurare a contractului este de 24 de luni.

Tramvaiele vor avea o capacitate de transport de minimum 50 persoane pe scaune fixe, nerabatabile, din care minimum 6 accesibile din low floor. Garanţia funcţionării tramvaielor trebuie să fie de minimum 350.000 km sau minimum 5 ani, potrivit anunţului.

Achiziţia va fi finanţată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional (POR). Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.