Ministerul Dezvoltării Regionale a lansat o licitaţie de 170 milioane lei (35,8 milioane euro), în vederea achiziţionării a 17 tramvaie pentru municipiul Craiova, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Durata contractului este estimată la 24 luni, iar achiziţia este finanţată prin Programul Operational Regional – POR.

Licitaţia vizează „achizitionarea de 17 tramvaie cu lungimea de cca. 25 m, destinate transportului public urban de călători”.

Tramvaiele vor avea o capacitate de transport de minimum 32 persoane pe scaune fixe, nerabatabile, din care minimum 6 accesibile din low floor. În plus, vor avea o capacitate de 68 călători transportaţi în picioare.

Conform Caietului de Sarcini, garanţia funcţionării tramvaielor este de minimum 350.000 km sau 5 ani.

Achizitia se realizează în conformitate cu protocolul de asociere dintre Municipiul Craiova şi Ministerul Dezvolării. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.