Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a aprobat repartizarea către bugetele locale ale unor unităţi administrativ-teritoriale a sumei de 7.827.261,34 de lei, pentru sprijinirea autorităţilor administraţiei publice locale în asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat, anunţă instituţia într-un comunicat oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fondurile sunt raportate la consumul din lunile ianuarie şi februarie 2022 şi sunt destinate municipiilor Mangalia, Miercurea Ciuc, Iaşi şi Sibiu.

Potrivit ministrului Dezvoltării, până în prezent, din cele 400 milioane lei alocate cu această destinaţie, prin Legea bugetului de stat pentru 2022, au fost utilizate 360.870.492,83 de lei, atât sub formă de subvenţie la achiziţia de gaze naturale şi păcură, cât şi pentru asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.