Ministerul Apărării Naţionale a încheiat un contract în valoare de 22,76 milioane lei, fără TVA, cu Dendrio Solutions, companie deţinută integral de Bittnet Systems, pentru furnizarea de echipamente IT&C.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bittnet Systems informează investitorii despre semnarea unui contract semnificativ de către Dendrio Solutions SRL, companie deţinută 100% de Bittnet Systems”, arată un anunţ al companiei.

Este vorba de un acord cadru fără obligativitatea clientului de a atinge valoarea totală.

Contractul are o durată de trei ani de la data semnării, până la 19 ianuarie 2024.

Bittnet a fost fondată în 2007 la Bucureşti, de către fraţii Mihai şi Cristian Logofătu, ca o companie de training şi soluţii IT în România şi în străinătate.

Astăzi, Bittnet este un grup de companii din domeniul IT din care fac parte următoarele branduri: Bittnet Training, Dendrio, Elian Solutions şi Equatorial Gaming. Bittnet Training este liderul pieţei de training IT din România. Equatorial este o companie de învăţare bazată pe jocuri specializată în programe de instruire transformatoare şi consultanţă la nivel individual, de echipă şi organizaţional în România şi în străinătate.

Dendrio se prezintă ca fiind singurul integrator multi-cloud din România, consolidându-şi poziţia de companie certificată de cei mai importanţi furnizori de IT din lume şi concentrându-se pe securitatea cloud şi securitatea cibernetică. Elian Solutions este specializată în furnizarea de servicii de implementare ERP (Microsoft Dynamics NAV Enterprise Resource Planning).

Grupul Bittnet este listat pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul BNET.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.