Ministerul Apărării cumpără de la şapte firme utilaje pentru infrastructura unităţilor militare din subordinea Statului Major al Fortelor Aeriene în valoare de 61,3 milioane lei (13,1 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acordul cadru a fost atribuit de Ministerul Apărării prin Unitatea Militară (UM) 01836, din Otopeni, Ilfov, specializată pe servicii de reparare şi de întreţinere a aeronavelor militare, a proiectilelor şi a navelor spaţiale.

Utilajele achiziţionate vor fi livrate către unităţile militare UM 01912 Borcea, UM 01838 Boboc, UM 01969 CâmpiaTurzii, UM 01961 Otopeni, UM 01837 Mihail Kogălniceanu, UM 02015 Bacău şi UM 01969 Giarmata.

Cel mai mare contract, de 20,6 milioane lei, fără TVA, a fost acordat producătorului de echipamente industriale Fresia, din Italia.

Al doilea contract, de 13,6 milioane lei, fără TVA, a fost atribuit producătorului german de echipamente industriale Europlast.

Distribuitorul de remorci şi semiremorci CTE Trailers, din Ilfov, a câştigat al treilea contract ca mărime, de 10,3 milioane lei, fără TVA.

Restul contractelor au fost atribuite companiilor Metatools din Ploieşti, Eurospeed din Suceava, Gradinariu Import Export din Bucureşti şi ATSA Industry din Braşov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.